Foto: AP/Scanpix/LETA

Oklahomsitijas "Thunder" spēlētāji Rasels Vestbrūks, Pols Džordžs un komandas galvenais treneris Billijs Donovans sodīti par tiesnešu kritizēšanu, ziņo ESPN.

Abi spēlētāji un treneris nebija apmierināti ar tiesnešu lēmumiem vairākās epizodēs Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē starp "Thunder" un Portlendas "Trail Blazers". Soģu darba komentēšana viņiem izmaksājusi 15 tūkstošus dolāru katram.

Īpaši tika kritizēta epizode, kurā piezīmi par nesportistu uzvedību saņēma Karmelo Entonijs, un sitiens pa seju Vestbrūkam, kas palika bez arbitru ievērības.

"Man iesita pa seju, un viņi to neizskatīja, kā pienāktos," sašutis par tiesnešu darbu pēc spēles bija Vestbrūks. "Izskatās, ka pret mums, mūsu komandu un mani viņi tiesā citādi. Iepriekšējā spēlē pret "Celtics" es nejauši iesitu pa seju pretiniekam, driblējot bumbu. Man uzreiz bija piezīme par nesportisku uzvedību. Šodien iesita man, un neviens tam nepievērsa uzmanību. Melo [Entonijs] trāpa Nurkičam – viņi to piefiksē. Sūda būšana!"

"Thunder" šai spēlē zaudēja ar 99:103.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!