Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" spēlētājs Eness Kanters regulārā čempionāta spēlē "saķērās" ar Klīvlendas "Cavaliers" zvaigzni Lebronu Džeimsu, un abi arī pēc spēles veltīja viens otram dažādus epitetus.

Pirmās ceturtdaļas izskaņā Džeimss nedaudz pastūma "Knicks" debitantu Frenku Nilikinā, bet tad pieskrēja arī Kanters, kurš ar Džeimsu sāka runāt asāk. "Cavaliers" spēlētājs viņu pagrūda, bet tad iesaistījās arī citi spēlētāji, kuri konfliktu pārtrauca.

Kanters pēc spēles medijiem sacīja, ka nepieļaus, ka kāds ieradīsies viņa laukumā un izturēsies necienīgi. "Man vienalga, kas tu esi – karalis, karaliene vai princese. Mēs cīnīsies. Neviens šeit šādi nemāžosies," teica Kanters.

Savukārt Džeimss Kanteram nepalika atbildi parādā. "Es esmu karalis, mana sieva ir karaliene, bet mana meita ir princese. Mums visas trīs šīs pozīcijas ir nosegtas," ķircinot "Knicks" centra spēlētāju, sacīja Džeimss.

Jau vēstīts, ka Ņujorkas "Knicks" savā laukumā ar 101:104 (22:25, 29:13, 25:23, 25:43) piekāpās līgas vicečempionei Klīvlendas "Cavaliers", bet latvietis Kristaps Porziņģis izcēlās ar 20 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām. Savukārt "Cavaliers" labā Džeimsam 23 punkti, 12 rezultatīvas piespēles un deviņas bumbas zem groziem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!