"Man vasarā viscaur ir jāpieliek savam ķermeņa spēkam. Nevis masā, bet jāpaliek spēcīgākam, lai es varu cīnīties ar smagajiem džekiem," preses konferencē pirmdien stāstīja Kristaps Porziņģis.

"Nav neviena lieta, ko es darītu ideāli. Man jāattīsta gan metiens, gan dribls, gan spēle ar muguru pret grozu," Porziņģis stāstīja par savu vasaras treniņu grafiku. Tāpat viņš norādīja, ka gūstot papildus spēku un masu, ir svarīgi nepalikt lēnākam vai mazkustīgākam.

Atbildot uz jautājumu par interesantākajiem sezonas dueļiem, Porziņģis teica, ka visgrūtāk viņam ir bijis mēroties spēkiem ar Sanantonio "Spurs" spēka uzbrucēju Lamarkusu Aldridžu un Klīvlendas "Cavaliers" spēlētāju Kevinu Lavu.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālā Porziņģis prognozēja Goldensteitas "Warriors" un Klīvlendas "Cavaliers" dueli. Taču, ja "Warriors" spēlētājs Stefans Karijs nebūs vesels, tad finālā ar "Cavaliers" tikšoties Sanantonio "Spurs".

Pirmdien Liepājā notikušajā preses konferencē Kristaps Porziņģis informēja klātesošos par saviem vasaras plāniem, kā arī atbildēja uz žurnālistu jautājumiem par visdažādākajām tēmām.

Jau vēstīts, ka Kristaps Porziņģis pirmdienas preses konferencē paziņoja, ka nepalīdzēs Latvijas izlasei Riodežaneiro olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

"Apspriežoties ar visiem, esmu nolēmis, ka šogad nespēlēšu izlasē. Ilgtermiņā tas visiem noteikti nāks par labu. Vēlos sagatavot sevi un ķermeni nākamajai sezonai. Nākotnē es noteikti spēlēšu izlasē," preses konferencē sacīja Porziņģis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!