Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" spēlētājs Kristaps Porziņģis šajā starpsezonā Liepājā cītīgi strādā svaru zālē un uz basketbola laukuma, cenšoties nostiprināt savus muskuļus un kārtīgi sagatavoties jaunajai sezonai.

Jau kopš pirmās sezonas NBA par Porziņģa vienu no galvenajiem mīnusiem tika uzskatīts nepārāk lielais svars, jo tas viņam neļauj uzvarēt cīņās zem groza. Arī šajā starpsezonā Latvijas basketbola zvaigzne rūpīgi cenšas palielināt savu svaru un muskuļus, lai iegūtu priekšrocības cīņā par atlēkušajām bumbām.

Porziņģa treniņiem līdzi sekoja arī žurnālisti no Ziemeļamerikas. Portāla "basketballinsiders.com" žurnālists Tomijs Bīrs savā sociālā tīkla "Twitter" profilā publicēja video no Porziņģa treniņiem, ļaujot ielūkoties šajā procesā.

Kamēr Porziņģis gatavojas jaunajai sezonai, Ņujorkas "Knicks" komandā situācija ir saspringta, un prezidenta amatu varētu zaudēt Fils Džeksons, kurš esot mēģinājis aizmainīt latvieti uz citu komandu, jo viņš pēc sezonas beigām neieradās uz tikšanos ar kluba vadību.

Pagājušajā sezonā Porziņģis 66 spēlēs vidēji iemeta 18,1 punktu un izcīnīja 7,2 atlēkušās bumbas, kā arī bloķēja divus metienus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!