Foto: F64

VTB Vienotās basketbola līgas (VBL) vadība ir apsolījusi, ka nākamsezon notiks pirmā Zvaigžņu spēle šīs līgas pastāvēšanas vēsturē, ziņo krievu mediji.

"Ja Eirolīgas, Eiropas turnīru un VBL formāts nemainīsies un spēļu skaits tajos nepalielināsies, Zvaigžņu spēle 100% notiks," intervijā aģentūrai "Itar-TASS" izteicies VBL ģenerāldirektors Andrejs Širokovs. "Ticamība, ka Zvaigžņu spēli varētu sarīkot vēl šosezon, ir neliela, jo kalendārs ir sarežģīts."

"Ja VBL Zvaigžņu spēle notiks Maskavā, tad tajā tiksies Krievijas izlase ar pārējās pasaules komandu, ja mačs risināsies Rīgā - tad Baltijas valstu izlase spēlēs pret pārējo pasauli, ja Viļņā - Lietuvas izlase pret pārējo pasauli," stāsta Širokovs. "Iespējams arī variants, kurā tiksies Amerikas un Eiropas komandas. Tas ir ļoti aktuāli, ņemot vērā amerikāņu spēlētāju pieplūdumu. Galvenais,lai Zvaigžņu spēles formāts ir interesants skatītājiem."

Kā zināms VTB VBL spēlē visu triju Baltijas valstu komandas - "VEF Rīga", "Kalev/Cramo" un "Lietuvos rytas". Kopumā līgā apvienojušās 20 komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!