Foto: LETA

Pēc uzvaras pār slaveno Lietuvas basketbola klubu Kauņas "Žalgiris" Latvijas čempionvienībai "VEF Rīga" ir grūtāk koncentrēties otrdien gaidāmajai ULEB Eiropas kausa izcīņas spēlei ar Francijas vienību Lemānas "Sarthe Basket", atklāja Rīgas komandas uzbrucējs Donāts Zavacks.

Atgādinām, ka "VEF Rīga" svētdien savā laukumā VTB Vienotās līgas spēlē ar rezultātu 77:72 pārspēja "Žalgiris" komandu.

"Uz nākamo spēli pēc šādas uzvaras noteikti nav viegli pārslēgties, tāpēc ceru uz tādu pašu atbalstu kā iepriekšējā spēlē. Emocionāli nebūs viegli, jo pēc lielām uzvarām vienmēr ir grūtāk koncentrēties nākamajai spēlei, bet cerības lieku uz faniem, kas spētu mums palīdzēt ar savu atbalstu," "VEF Rīga" preses dienestam teica Zavacks.

Lietuvas basketbolists Lemānas komandu uzskatu par vienu no grupas favorītiem: "Viņi ir sarežģīti pretinieki, jo pagājušajā sezonā spēlēja Francijas finālā, kā arī atzīstamu sniegumu demonstrē šajā sezonā – jau minētā Eirolīgas kvalifikācija un veiksmīgs starts Francijas līgā."

Zavacks 2004./2005. gada sezonā spēlē Francijas čempionātā, un viņš domā, ka joprojām tur dominē ātri un izveicīgi spēlētāji visās pozīcijās. To pašu varot sagaidīt arī no "Le Mans" komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!