Foto: AP/Scanpix

Velsas futbola izlases uzbrucējs Garets Beils ir dārgāks par visu Krievijas komandas sākumsastāvu kopā, pirms abu izlašu spēles Eiropas futbola čempionāta saskaitījis izdevums "Sport Ekspres".

"Dārgākais" spēlētājs Krievijas izlasē ir vārtsargs Igors Akinfejevs, kura vērtība transfēra tirgū tiek lēsta uz 14 miljoniem eiro. Viņam seko Igors Smoļņikovs un Pāvels Mamajevs (12 miljoni), Smolovs (8 miljoni), Kokorins (7 miljoni), Deniss Glušakovs un Dmitrijs Kombarovs (pa 5 miljoniem katrs), Vasīlijs Bezruckis (3 miljoni) un Sergejs Ignaševičs (200 tūkstoši).

Tādējādi Krievijas izlases kopējā vērtība ir 77,2 miljoni eiro, kamēr Velsas izlasē viens pats Garets Beils novērtēts uz 80 miljoniem eiro, bet kopējā Velsas izlases vērtība ir 154 miljoni eiro.

Pēc Beila dārgākais spēlētājs ir Ārons Remzijs (30 miljoni eiro), pārējo spēlētāju vērtība jau mērāma "tikai" septiņciparu skaitļos - Bens Deviss un Džo Allens pa 8 miljoniem katrs, Ešlijs Viljamss - 6,5 miljoni, Džeimss Česters un Neils Teilors - pa 5 miljoniem, Džo Ledlijs un Veins Henesijs - pa 3,5 miljoniem, Kriss Ganters - 2,5 miljoni, Hels Robsons - Kanu - 2 miljoni eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!