Foto: AP/Scanpix
Itālijas futbola izlase pirms Eiropas čempionāta ceturtdaļfināla spēles pret Vāciju palikusi bez pamatsastāva pussarga Danieles de Rosi, kurš guvis savainojumu.

32 gadus vecais futbolists priekšsacīkstēs divās spēlēs devās laukumā Itālijas sākumsastāvā un tika nomainīts otrā puslaika otrajā daļā. Taču EURO 2016 astotdaļfināla mačā pret Spāniju itāļu pussargu nomainīja jau 54. minūtē, kad saņēma triecienu pa augšstilbu.

Itālijas futbolistiem pēc saspringtās uzvaras 2:0 pār Spāniju otrdien netika dota atpūta un komanda turpināja treniņus, taču nodarbībā nepiedalījās de Rossi. Tagad Itālijas izlases galvenais treneris Antonio Konte apstiprināja, ka de Rossi nevarēs spēlēt 2. jūlijā ceturtdaļfinālā pret Vāciju.

Maču pret Vāciju izlaidīs arī cits itāļu pussargs Tjagu Mota, kurš nomainīja tieši de Rossi iepriekšējā mačā pret Spāniju. Mota pēc iznākšanas laukumā nopelnīja brīdinājumu, kas viņam bija otrais EURO 2016, un līdz ar to viņš saņēma vienas spēles diskvalifikāciju.

Visticamāk, ka Itālijas izlases sākumsastāvā līdz ar to dosies Džovanni Sturaro, kurš līdz šim piedalījās mačā pret Zviedriju (pēdējās piecas minūtes) un nospēlēja visu spēli pret Īriju, kas itāļiem neko neizšķīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!