Foto: F64

Anatolijs Kreipāns starp 2012.gada Eiropas futbola čempionāta otrās spēļu dienas trim labākajiem nav iekļāvis nevienu no diviem vārtu guvējiem, kaut gan abu gūtie vārti kļuva par uzvaras vārtiem. Futbolā gadās arī tā.

Mesuts Ēzils (Vācija). "Vācu Zidans" pilnībā attaisnoja savu iesauku. Viņš neguva vārtus un arī rezultatīvu piespēli neizdarīja, taču viņš turēja savās rokās (kājās) Vācijas izlases spēli, vairākas viņa piespēles bija ne mazāk efektīvas nekā gūtie vārti. Ēzils bija viens no redzamākajiem spēlētājiem laukumā un pelnīti saņēma arī mača labākā spēlētāja balvu.

Manuels Noijers (Vācija). Izglāba komandu no vārtu zaudējuma spēles beigās, kad rezultāts bija 1:0. Mierīgi un pārliecinoši spēlēja izgājienos, kas vācieši tika ieslogoti savā soda laukumā un kad portugāļi darīja visu, lai izlīdzinātu rezultātu. Noijera personā Vācija acīmredzot uz vairākiem gadiem ir ieguvusi pasaules klases vārtsargu numur viens.

Daniels Aggers (Dānija). Dāņu kapteinis bija galvenā persona aizsardzībā, kad vajadzēja noturēt minimālo pārsvaru. Tieši "Liverpool" aizsarga mierīgā un pārliecinošā spēle aizsardzības centrā neļāva holandiešiem tikt pie vēl vairākām iespējām izlīdzināt rezultātu un gandrīz nemaz neļāva viņiem apdraudēt pretiniekus vārtus no soda laukuma vidus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!