Foto: LETA

Latvijas futbola izlase pēc diviem mēnešiem aizvadīs pārbaudes spēli pret 2016. gada Eiropas čempionāta finālturnīra dalībnieci Slovākiju, informē Latvijas Futbola federācija.

Abu valstsvienību mačs risināsies Slovākijā, Trnavā, 25. martā. Paredzams, ka šī kalendārā gada pirmā oficiālā valstsvienības spēle pret šī gada "EURO 2016" finālturnīra dalībniecinotiks "City Arena" stadionā, kas nosaukts leģendārā trenera un pieckārtējā Čehoslovākijas čempiona - pie "Spartak Trnava" komandas stūres 60. gadu beigās un 70. gadu sākumā - Antona Malatinskija vārdā.

Precīzs spēles sākuma laiks un informācija par biļešu iegādes iespējām līdzjutējiem tiks paziņota papildus. Stadiona ietilpība ir 19 200 sēdvietas.

Latvijas nacionālā futbola izlase gatavošanos spēlēm pret Slovākiju un Gibraltāru (29. martā) aizvadīs treniņnometnē Spānijas pilsētā Marbeljā, bet Latvijā treniņi nav paredzēti. Plānots, ka uz Slovākiju no Spānijas komanda dosies ar tiešo reisu dienu pirms spēles, bet pēc tās beigām uzreiz atgriezīsies atpakaļ, lai turpinātu gatavošanos spēlei ar Gibraltāru.

Latvijas uz Slovākijas izlase savā starpā iepriekš oficiālās spēlēs tikušās četras reizes. Nacionālo izlašu līmenī savstarpējās spēlēs pret Slovākiju Latvijas izlases rēķinā divi neizšķirti un divi zaudējumi (1:4, 1:1, 2:1 un 2:2).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!