Foto: Publicitātes foto
Par uzvarētāju kampaņā "Ieved stadionā zvaigzni!" ir kļuvis astoņus gadus vecais Krists Komorovskis, kurš šovasar kopā ar savu tēti dosies uz Franciju, lai piedalītos 2016. gada Eiropas čempionāta finālspēlē un kopā ar 22 citiem bērniem no Eiropas plecu pie pleca dotos laukumā ar futbola zvaigznēm pirms izšķirošās spēles.

Krists Komorovksis tika atzīts par uzvarētāju kampaņas "Ieved stadionā zvaigzni!" sacensībās, kas norisinājās pagājušajā nedēļas nogalē. Gandrīz 150 mazi futbola fani ar vecāku palīdzību sacentās par sava sapņa piepildi – iespēju doties pilnībā apmaksātā ceļojumā uz gada lielāko futbola notikumu "Euro 2016". Kopā ar tēti Kasparu mazais futbolists veiksmīgi izpildīja visus četrus uzdevumus un iekļuva finālā. Četri fināla dalībnieki izpildīja uzdevumus vienlīdz sekmīgi, tādēļ uzvarētājs tika noskaidrots izlozē, kurā tieši Kristam bija laimīgā roka.

Kristam Komorovskim ir astoņi gadi un viņš nav iesācējs futbolā – futbolu Krists spēlē jau kopš trīs gadu vecuma un šobrīd ir centra uzbrucējs savā komandā. Futbols ir Komorovsku ģimenes tradīcija – Krista tētis Kaspars kādreiz aktīvi spēlēja futbolu un arī Krista jaunākais brālis apmeklē futbola skolu. Ģimene ir ārkārtīgi priecīga par gaidāmo ceļojumu uz Franciju. Krists un Kaspars tic, ka vēlme izdarīt visu pēc iespējas labāk, koncentrēšanās, ģimenes atbalsts un mīlestība pret futbolu palīdzēja viņiem uzvarēt sacensībās.

Ātrās ēdināšanas restorānu ķēdes "McDonald's" rīkotā "Ieved stadionā zvaigzni" kampaņa sniedz bērniem visā pasaulē vienreizēju iespēju iziet laukumā roku rokā ar saviem futbola varoņiem. Šīs programmas pirmsākumi ir meklējami 2002. gada FIFA Pasaules kausa laikā Japānā un Korejā, bet UEFA Eiropas čempionāta debiju piedzīvoja divus gadus vēlāk Portugālē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!