Foto: Reuters/Scanpix

Dažas dienas pirms EURO 2012 pusfināla mača tiks veikta daļēja zālāja pārstādīšana Varšavas stadionā, jo līdz šim vairāki futbolisti ir izrādījuši neapmierinātību ar zāliena kvalitāti tieši šajā stadionā.

28.jūnijā Varšavas stadionā EURO 2012 pusfinālā Vācija tiksies ar Angliju vai Itāliju, bet pirms mača nolemts nedaudz uzlabot zālāja stāvokli. Pārstādīta tiks zāle, kas atrodas vārtsarga laukumā.

"Problēmas ar zālienu ir tikai pie vārtiem, tur šī zāle ir mazliet iznēsāta," masu medijiem atklāj UEFA direktors Martins Kalens. "Pirms pēdējās spēles šajā stadionā, kas ir pusfināls, problēma tiks novērsta ar to, ka tiks pārstādīts zāliens tieši mača priekšvakarā. Mums ir dažas dienas, un mēs esam pārliecināti, ka pusfinālā zāliena kvalitāte būs visaugstākajā līmenī."

Kalens atklāj, ka problēmas ar zālienu radušās pēc četrām spēlēm šajā stadionā, kā arī treniņiem, kas tika aizvadīti "National" stadionā. Direktors arī atklāj, ka tas ir mazliet pārsteidzoši, jo segums tika uzlikts nepilnas četras nedēļas pirms EURO 2012 sākuma.

"Pārējos stadionos laukumi ir labā kvalitātē," noslēgumā piebilst Kalens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!