Foto: Privātais arhīvs
Darja Damroze pērn kļuva par #BeActive izaicinājuma uzvarētāju un balvā saņēma ceļojumu kopā ar Latvijas nacionālo futbola izlasi uz Fēru salām.

"Noteikti iesaku visiem interesentiem piedalīties #BeActive izaicinājumā, jo jebkurā gadījumā tu būsi uzvarētājs. Es šogad atkal piedalīšos!" Darja atklāj, ka joprojām ir iedvesmas pilna. Turklāt šogad izaicinājums ir vēl aizraujošāks – 20 dienu garumā!

Pirms gada savā "Facebook" laika joslā Darja publicēja paziņojumu: "Sāku izaicinājumu no BeActive Latvia un vēlos izaicināt Dinu, Aļonu un Irēnu!" Intervijā enerģiskā dāma stāsta, kādēļ piedalījās #BeActive izaicinājumā, ko no tā ieguva un kāpēc aicina visus interesentus iesaistīties 2018. gada izaicinājumā, kam pieteikšanās jau rit pilnā sparā!

– Darja, kādēļ tu nolēmi pieteikties #BeActive izaicinājuma konkursam?

– Nolēmu piedalīties #BeActive izaicinājuma konkursam, jo saskatīju tajā lielisku iespēju, kā draudzenes uzsēdināt uz regulārām fiziskām aktivitātēm.Pirms #BeActive konkursa es biju piedalījusies citos izaicinājumos, bet tur draudzenes varēja noslinkot. #BeActive ir oficiāls un liels pasākums, tādēļ šādā izaicinājumā piedalīties ir motivējošāk un interesantāk. Noteikti piedalīšos arī šogad!

– Kāda bija sajūta, kad uzzināji, ka esi kļuvusi par izaicinājuma uzvarētāju un lidosi uz Fēru salām kopā ar Latvijas futbola izlasi?

– Sajūta bija fantastika! Es nespēju noticēt Latvijas Sporta federāciju padomes ierakstam organizācijas Facebook kontā, kurā bija paziņots, ka esmu uzvarētāja, kamēr nesaņēmu apstiprinošu e-pastu. Domāju, ka tas ir joks... Varbūt izklausās banāli, bet es tiešām nekad neko vērtīgu nebiju vinnējusi. Piesakoties konkursam, domāju, ka maksimums, ko es varētu vinnēt ir bumba vai kāda reklāmas atribūtika.
Kas ir labākais, kas palicis atmiņā no sportiskā ceļojuma?

– Visspilgtākās ir pašas Fēru salas. Nekad nebiju bijusi tikai skaistā vietā! Pēc mača pie mums ­– Latvijas valstsvienības faniem – pienāca vietējie Fēru salu iedzīvotāji un laipni apsveica ļoti labu komandas sniegumu, un pasniedza dāvanā savu fanu vikingu cepuri. Tas bija ļoti patīkami.

Noteikti netrūka arī citi piedzīvojumi tik eksotiskā vietā!?

– Fēru salas ir patiesi brīnumskaistas. Mēs bijām ekskursijā apkārt vairākām saliņām, redzējām kalnu ūdenskritumus, kuri iekrīt tieši jūrā... Redzējām lašu audzētavas un citas skaistas vietas. Noteikti iesaku kādreiz aizceļot uz Fēru salām, jo šādu skaistumu uz pasaules vairs neatrast. Es esmu pateicīga #BeActive Latvia konkursa rīkotajiem par šo lielisko iespēju apmeklēt tik unikālu vietu!
Ko tu iesaki visiem tiem, kas šaubās – vai piedalīties izaicinājuma konkursā?

– Noteikti jāpiedalās, jo tu vari iegūt ne tikai balvas, bet izbaudīt izaicinājumu un 20 dienu garumā apgūt jaunus vingrinājumus vai jaunu sporta veidu, kas labvēlīgi ietekmēs tavu veselību un fizisko sagatavotību. Jebkurā gadījumā tu būsi uzvarētājs!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!