Latvijas basketbola izlase piektdien no rīta aizvadīja pēdējo treniņu pirms "Eurobasket 2017" pirmās spēles pret Serbijas valstsvienību, un komandas kapteinis Jānis Blūms īsumā ieskicēja par valstsvienības gatavību mačam.

Serbija ir Rio olimpisko spēļu vicečempione un viena no medaļu pretendentēm. Latvijas un Serbijas duelis sāksies pulksten .

"Šorīt no rīta bija labs un mierīgs treniņš. Psiholoģiski un fiziski esam gatavi, tagad tas viss ir jāizliek laukumā," pēc treniņa teica Blūms.

"Serbijas izlase ir ļoti spēcīga jebkurā sastāvā. Mums šodien jāiet un no pirmās minūtes jāspēlē stingri un neko jaunu nevajag izdomāt. Nevienam pirms spēles nekāds lielais stress nav. Viss ir tieši tā, kā tam vajag būt," turpināja Latvijas izlases kapteinis, kurš aizvadīs savu septīto Eiropas čempionātu.

Latvijas izlases sastāvs: Kristaps Porziņģis, Jānis Strēlnieks, Dairis Bertāns, Jānis Blūms, Žanis Peiners, Aigars Šķēle, Kristaps Janičenoks, Andrejs Gražulis, Jānis Timma, Rolands Šmits, Dāvis Bertāns, Mārtiņš Meiers.

Serbijas izlases sastāvs: Stefans Jovičs (Minhenes "Bayern", Vācija), Vasilije Micičs (Kauņas "Žalgiris", Lietuva), Bogdans Bogdanovičs (Stambulas "Fenerbahce"), Sakramento "Kings", NBA), Dragans Milosavļevičs (Malagas "Unicaja", Spānija), Marko Gudričs (Stambulas "Fenerbahce", Turcija), Branko Lazičs (Belgradas "Crvena zvezda"), Vladimirs Lučičs (Minhenes "Bayern"), Stefans Bircevičs (Stambulas "Buyuksehir Belediyesi", Turcija), Milans Mačvans (Minhenes "Bayern), Vladimirs Stimačs (Stambulas "Anadolu Efes"), Ognjens Kuzmičs (Madrides "Real", Spānija), Bobams Marjanovičs (Detroitas "Pistons", NBA).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!