Latvijas basketbola izlase Eiropas čempionāta finālturnīra ceturtajā spēlē otrdien otrajā puslaikā salauza Krievijas pretestību un uzvarēja ar 84:69, pirmo reizi "Eurobasket" turnīru vēsturē pieveicot Krievijas valstsvienību.

Portāls "Delfi" sadarbībā ar "LMT Straume" piedāvā speciālreportāžu no Stambulas – spēles pret Krieviju apskatu un Latvijas izlases sportistu, trenera un līdzjutēju emocijas uzreiz pēc uzvaras.

Duelis ar Krieviju bija principiāls - tā "LMT Straumes" reportierim Edgaram Buļam atzīst aktīvākie Latvijas izlases līdzjutēji. Viņiem piekrīt Valdis Voins, Igo Zanders un Raimonds Elbakjans, kuri arī klātienē atbalstīja mūsu sportistus.

Savas sajūtas pēc uzvaras pauž Mārtiņš Meiers un Žanis Peiners, šīs cīņas "melnie zirdziņi". Savukārt Jānis Timma uzsver, ka komandā ir 12 spēlētāji, kuri atbalstīja viens otru un laukumā darīja savu darbu. Priecīgs par Latvijas uzvaru ir tās galvenais treneris Ainars Bagatskis, jo komanda paveica to, ko prot vislabāk - spēlēja basketbolu.

Jau ceturtdien, 7. septembrī, Latvijas izlasei gaidāma izšķiroša spēle pret Turciju. Spēles sākums pulksten 20:45, bet no pulksten 20:00 portāls "Delfi" piedāvās spēles teksta tiešraidi no Stmabulas sporta arēnas. Latvijas basketbola līdzjutēji aicināti atbalstīt mūsu sportistus un iesaistīties Twitter sarunā ar tēmturiem #Eurobasket2017 un #TrīsZvaigznes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!