Bijušais basketbolists Valdis Valters, kurš septembra beigās tiks uzņemts FIBA Basketbola Slavas zālē, Latvijas valstsvienībai prognozē spožu nākotni un Baltijas spēcīgākās komandas godu ilgstošākā laika periodā.

360TV raidījumā "Hattrick" viens no tā vadītājiem Valters uzsvēra, ka "tāda komanda nekad vēl nav bijusi". Valters norāda, ka Latvijas izlasei ir augsta līmeņa pamatpiecinieks, kā arī Latvijā ir jauni basketbolisti, kuri jau tuvākajos gados varētu pastiprināt valstsvienības sastāvu.

Ziņots, ka kanālā 360TV "Ideju trešdienas", sākot no 30. augusta papildinājis dinamisks un asprātīgs šovs "Hattrick", kurā Armands Puče, Valdis Valters un kāds jauns, atraktīvs komandas dalībnieks Brunis ik nedēļu dosies pie skatītājiem, tiekoties ar populāriem sportistiem, meklējot negaidītas atzīšanās, neparastus rekordus, arī baumas un skandālus. "Hattrick" jeb latviskojot "Cepuri nost" būs sava veida sportistu ģērbtuve, kurā vienmēr pēc aizraujošas spēles emocijas sit augstu vilni, tiek svinētas uzvaras vai gluži otrādi – saņemti skarbi vārdi no trenera.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!