Foto: F64

Gatavojoties Eiropas meistarsacīkstēm basketbolā "Eurobasket 2015", kas septembrī norisināsies arī Rīgā, Latvijas Basketbola savienība sadarbībā ar "Sportland" tirdzniecības centrā "Spice" atklās oficiālo fanu zonu. Atbalstītāju zona darbosies līdz 10.septembrim un tajā līdzjutēji varēs gan kopīgi skatīties basketbola pārraides, gan satikties ar izlases spēlētājiem.

"Sportland basketbola fanu zona" tiks atklāta 12.augustā plkst. 14.00 pie t/c "Spice" informācijas centra 1.stāvā ar īpašu valstsvienības basketbolistu un funkcionāru sveicienu līdzjutējiem. Izlases spēlētāji Jānis Blūms, Dairis Bertāns, Mārtiņš Meiers, Andrejs Šeļakovs un Mareks Mejeris kopā ar saviem lielākajiem faniem - ģimenēm, izrādīs savu vīziju, kā jāizskatās ideālam Latvijas izlases atbalstītājam, ietērpjot manekenus atbilstošos fanu apģērbos un aksesuāros.

Fanu zona līdz 10.septembrim Spicē darbosies katru dienu no plkst.10.00 līdz 22.00. Atbalstītājiem būs pieejamas dažādas aktivitātes pilnvērtīgai fanošanai - ērtos krēslos varēs vērot spēļu tiešraides, varēs salīdzināt savu augumu ar izlases spēlētājiem pie selfiju sienas, iegādāties oficiālo fanu atribūtiku un iegūt tiesības izmantot 6.spēlētājam paredzētās privilēģijas.

Čempionāta priekšvakarā, 30.augustā no plkst.11.00 līdz 14.00 fanu zonā interesenti varēs satikt izlases spēlētājus, kopā nofotografēties un piedalīties basketbola aktivitātēs.

""Eurobasket 2015" mums ir īpašs čempionāts tādēļ, ka grupas spēles aizvadīsim Rīgā. Spēlēt mājās vienmēr ir patīkami, jo savu līdzjutēju atbalsts sniedz papildu spēku un motivāciju. Vēlamies būt pēc iespējas tuvāk faniem, tādēļ fanu zonu esam izveidojuši viegli sasniedzamā vietā, kur sporta draugi ierodas ar visām ģimenēm - tirdzniecības centrā. Šeit spēļu skatīšanos un pārrunāšanu var apvienot ar iepirkšanos un bērnu izklaides pasākumiem," uz fanu zonu aicina Latvijas basketbola izlases kapteinis Jānis Blūms.

"Eurobasket 2015" šogad risināsies četrās valstīs, un priekšsacīkstēs viena no grupām visas spēles aizvadīs Rīgā. Arēnā Rīga vienā grupā kopā ar Latvijas izlasi par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā cīnīsies Lietuva, Igaunija, Beļģija, Čehija un Ukraina. Grupas spēles notiks no 5. līdz 10. septembrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!