Latvijas basketbola valstsvienības spēlētāji Jānis Blūms, Dairis Bertāns, Mārtiņš Meiers, Dāvis Rozītis un Mareks Mejeris fanu ielenkumā tirdzniecības centrā "Spice" atklāja Latvijas komandas oficiālo fanu zonu. Prāva līdzjutēju pūļa iedrošināti, basketbolisti arī mēģināja ienest jaunas vēsmas fanu apģērbu modē, saģērbjot manekenus tā, kā, viņuprāt, vajadzētu izskatīties īstenam Latvijas basketbola karsējam Eiropas basketbola čempionāta laikā.

Basketbolistiem ne tikai vajadzēja izdomāt kā ietērpt manekenus, bet arī nācās likt lietā savu radošo garu, sacerot leģendas par saviem tikko radītajiem fanu tēliem.

Fanu zonas atklāšanā līdzjutējus priecēja "Eurobasket2015" simbols Frenkijs un viena no Eiropas čempionāta oficiālajām karsējmeiteņu komandām - Latvijas Universitātes dejotājas. "Sportland" basketbola fanu zona "Spicē" darbosies līdz 10. septembrim katru dienu no plkst.10.00 līdz 22.00. Tur līdzjutēji, iekārtojušies ērtos krēslos, varēs kopīgi skatīties basketbola tiešraides, samērīties augumiem un uzņemt selfijus ar izlases spēlētāju Jāņa Blūma, Jāņa Strēlnieka un Kaspara Bērziņa pilna izmēra attēliem, iegādāties oficiālo fanu atribūtiku un iegūt tiesības izmantot 6.spēlētājam paredzētās privilēģijas.

"Pēc 78 gadu pārtraukuma atkal Rīgā rīkojot Eiropas meistarsacīkstes basketbolā gribam būt pēc iespējas tuvāk cilvēkiem, dot viņiem iespēju satikt un atbalstīt sportistus. Tādēļ dodamies tur, kur esam līdzjutējiem visvieglāk sasniedzami. Tā kā "Spice" ir ļoti labi apmeklēta un mums ir ilga sadarbības vēsture gan ar šeit esošo "Sportland", gan pašu tirdzniecības centru, tā bija mūsu pirmā izvēle fanu zonas iekārtošanai," lēmumu izveidot valstsvienības fanu zonu Spicē pamatoja Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretārs Edgars Šneps.

http://foto.delfi.lv/my_album/177231/?page=2

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!