Foto: DELFI

Brīvības bulvāra un Elizabetes ielas krustojumā sestdien atklāts interaktīvais pulkstenis, kas skaitīs laiku līdz Latvijas vīriešu valstsvienības pirmajai spēlei 2015.gada Eiropas basketbola čempionātā – 5.septembrī plkst.18:30 ar Beļģijas izlasi.

Ar SIA "Sportland" atbalstu izveidoto pulksteni iedarbināja Rīgas mērs Nils Ušakovs un Latvijas Basketbola savienības prezidents Valdis Voins.

LBS prezidents Valdis Voins: "Pirms gada ap šo laiku spērām pirmos praktiskos soļus cīņā par tiesībām rīkot EuroBasket2015 spēles – saskaņojām projektu Nacionālajā sporta padomē, kā arī saņēmām valdības un Rīgas domes akceptu. Tagad skaitām pēdējās dienas, stundas, minūtes un pat sekundes līdz lielajam notikumam. Pulkstenis atgādinās, ka katrs līdz čempionātam palikušais mirklis jāizmanto lietderīgi: spēlētājiem trenējoties, rīkotājiem veicot pēdējos priekšdarbus un līdzjutējiem – iesaistoties 6.spēlētāja pulkā."

Rīgas mērs Nils Ušakovs: "Rīga ir basketbola pilsēta ar daudzām lieliskām tradīcijām – 3x3 turnīru pie Brīvības pieminekļa, Eiropā unikālo diennakts Krastu maču. Septembrī pie mums notiks augstākā līmeņa turnīrs Eiropas čempionāts. Rīga ir atbalstījusi Basketbola savienības iniciatīvas, palīdzējusi tās īstenot un ar prieku atbalstīsim arī jaunas idejas."

SIA Sportland pārstāvis Sandijs Pinkulis: ""Sportland" atbalsta jebkādas ar sportu saistītas aktivitātes, un interaktīvā pulksteņa uzstādīšana Rīgas centrā ir lielisks veids, kā piesaistīt papildus uzmanību lielajam notikumam – Eiropas basketbola čempionāta spēlēm Rīgā. Papildus interaktīvajam pulkstenim tiks uzstādīti arī divi "Instagram 6.spēlētāja" ekrāni, uz kuriem tiks projicētas to Latvijas valstsvienības atbalstītāju fotogrāfijas, kuri tās būs izvietojuši savos Instagram kontos ar piebildi "#6speletajs"."

Eiropas čempionāta laikā pulkstenis rādīs spēlētāju statistiku, kā arī citu interesantu informāciju, kā arī laiku līdz nākamajai Latvijas basketbola valstsvienības spēlei.

Kļūsti par Latvijas izlases 6. spēlētāju!



Kļūsti par Latvijas izlases 6.spēlētāju




























Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!