Foto: LETA

Latvijas basketbola izlasē veselības problēmas piemeklējušas svarīgus komandas spēlētājus, un pie Dāvja Bertāna ieradīsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio "Spurs' speciālisti, bet Jānis Strēlnieks mačā pret Beļģiju piespēļu rekordu sasniedza, neraugoties uz saaukstēšanos.

Jau vēstīts, ka Bertāns nepiedalījās spēlē pret Beļģiju, jo viņš guva savainojumu. Sākotnēji Latvijas Basketbola savienība paturēja noslēpumā trauma nopietnību, bet pēc mača kļuva zināms, ka viņš esot savainojis rokas pirkstu. Pats spēlētājs sacīja, ka viņš sāpes vairs neizjūt, tomēr ir jāgaida ārstu slēdziens.

"Mēs jau naktī uzzinājām, ka Dāvis nevarēs spēlēt," atklāja Bagatskis, kurš gan neko vairāk par traumu nestāstīja. "Mēs gaidām no Sanantonio pārstāvi, kurš apsekos viņa traumu. Ļoti iespaidīgi, kā klubs rūpējas par Dāvi."

Latvijas izlases piespēļu rekordu Eiropas čempionātos sasniegušais Jānis Strēlnieks pēc uzvaras nevēlējās runāt ar medijiem, sakot, ka viņš nejūtas labi. Bagatskis pastāstīja arī par Strēlnieka veselības stāvokli.

"Strēlnieks jau vakar jutās slikti. Viņam bija saaukstēšanās, bet viņš pirms spēles teica, ka spēlēs neskatoties ne uz ko," atklāja treneris, piebilstot, ka varbūt biežāk vajag nedaudz saslimt, jo tas palīdz sasniegt rekordus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!