Latvijas valstsvienības pretiniecei Serbijas izlasei Eiropas basketbola čempionātā tomēr, iespējams, varēs palīdzēt viens no valsts vadošajiem spēlētājiem Milošs Teodosičs, vēsta "FIBA Europe".

Atgādinām, ka Teodosičs iepriekš paziņoja, ka viņš kājas savainojuma dēļ nevarēs spēlēt Eiropas čempionātā. Tomēr rehabilitācija norit labāk nekā plānots, un basketbolists tomēr varētu paspēt izveseļoties līdz turnīram.

"Ir reāli, ka es varētu būt Slovēnijā," vietējiem medijiem sacīja pats basketbolists. "Es ļoti vēlos piedalīties Eiropas čempionātā, spēlēt kaut 10 vai 15 minūtes."

Kā stāstīja Teodosičs, tad vēl pirms 15 dienām vēl neesot bijušas cerības izveseļoties līdz Eiropas čempionātam. Pirmdien viņš piedalījies treniņā ar Serbijas izlasi, un viņš esot juties labi.

Aizvadītajā sezonā Teodosičs spēlēja Krievijas komandā Maskavas CSKA, kuras rindās 45 spēlēs visos turnīros vidēji guva 12,8 punktus un izdarīja 4,7 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 2,8 atlēkušās bumbas.

Serbijas un Latvijas izlases Eiropas čempionātā sacentīsies arī ar Melnkalni, Maķedoniju, Lietuvu, Bosniju un Hercegovinu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!