Foto: AFP/Scanpix
2018. gada Pasaules kausa finālturnīra kvalifikācijas izlozi vadīs krievu supermodele Natālija Vodjanova un televīzijas zvaigzne Dmitrijs Šepeļovs, paziņojusi turnīra orgkomiteja.

"Uz šo situāciju jāskatās ne no mūsu skatu punkta, jo šī nav mūsu izloze, to organizē FIFA," pasākuma vadītāju izvēlu aģentūrai TASS skaidro Krievijas sporta ministrs Vitālijs Mutko. "Protams, mums bija vajadzīgs cilvēks, ko pazīst ne tikai Krievijā, bet visā pasaulē, un tādu cilvēku nav daudz. Vodjanova - pasaulē ļoti zināma persona, populāra. Mums pagaidām nav savas Šaronas Stounas, nav Holivudas zvaigznes, kuru varētu uzaicināt. Es šo izvēlu atbalstu."

Šovā, kas tiks translēts uz vairāk kā 100 pasaules valstīm, noskaidros komandu sadalījumu atlases grupās; tur savus pretiniekus uzzinās arī Latvijas futbola izlase.

Izloze notiks 25. jūlijā Konstantīna pilī Sanktpēterburgā, un rīkotāji sola krāšņu pasākumu. Piecas no sešām konfederācijām izlozēs FIFA viceprezidents Žeroms Valke.

Pasākumā bez 140 nacionālo Futbola federāciju pārstāvjiem piedalīsies arī pasaules futbola zvaigznes, vadošie sporta funkcionāri, kultūras un šovbiznesa slavenības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!