Itālijas futbola čempionāta spēlē svētdien "AC Milan" viesos ar rezultātu 3:0 (1:0) pieveica Romas "Lazio" un turnīra tabulā pakāpās uz otro vietu.
Rezultātu pirmā puslaika izskaņā atklāja Alehandre Pato, bet mača 47.minūtē Masimo Ambrozīni dubultoja "AC Milan" pārsvaru. Trešos vārtus Milānas klubs guva septiņas minūtes pirms mača beigām, kad ar precīzu sitienu izcēlās Kaka.

Zīmīgi, ka "AC Milan" divos gūtajos vārtos ar rezultatīvām piespēlēm izcēlās bijušais Anglijas futbola izlases kapteinis Deivids Bekhems, kurš pēdējās spēlēs demonstrē teicamu sniegumu "AC Milan" sastāvā.

Tikmēr punktus zaudēja čempionāta līdervienība Milānas "Inter", kas svētdien savā laukumā nespēja pieveikt klubu "Torino" - 1:1.

Citā spēlē piektajā vietā esošais klubs "AS Roma" izbraukumā cīnījās neizšķirti 2:2 ar "Reggina" futbolistiem. Pēdējās 15 spēlēs Itālijas čempionātā "AS Roma" ir zaudējis tikai divas reizes, bet vēl trīs cīņas noslēdzis neizšķirti.

Itālijas čempionāta kopvērtējumā klubam "Inter" tagad ir 50 punkti, bet par sešiem punktiem atpaliek "AC Milan". Trešo pozīciju ar 43 punktiem pašlaik ieņem Turīnas "Juventus", bet ceturtajā vietā atrodas komanda "Genoa", kuras kontā ir 40 punkti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!