Foto: F64

Futbola klubs Jūrmalas "Spartaks" pirmdien sasniedza Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālu.

Astotdaļfināla mačā "Spartaks" izbraukumā ar 3:0 (1:0) apspēlēja Rīgas Futbola skolas (RFS) komandu.

Jūrmalnieki dueļa rezultātu atklāja 37.minūtē, kad vārtus guva Elvis Stuglis, kurš piecas minūtes pēc pārtraukuma bija precīzs vēlreiz, dubultojot viesu pārsvaru. Savukārt trešo bumbu RFS vienības vārtos 60.minūtē raidīja Igors Kozlovs, uzstādot cīņas galarezultātu.

Kā ziņots, cita Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta komanda Rīgas "Daugava" sestdien izbraukumā ar 2:0 uzvarēja pirmās līgas klubu "Smiltene", bet "Daugavpils" klubs pretinieku laukumā ar 4:1 pārspēja tā paša čempionāta vienību "Tukums"/2000.

Tikmēr divu Liepājas vienību duelī "Liepāja" spēja ar 6:0 sagraut pirmās līgas komandu "1625 Liepāja". Tāpat pie "sausās" uzvaras tika šīgada sacensību finālisti "Skonto", kas pretinieku laukumā ar 2:0 uzvarēja citu virslīgas vienību "Metta"/"Latvijas Universitāti".

Savukārt svētdien Daugavpils "Daugava" ar 3:1 izbraukumā apspēlēja pirmās līgas klubu "Ogri", bet "Jelgava" ar 7:1 viesos sagrāva ar dublieru sastāvu spēlējušo "Jūrmalu".

Pēdējais astotdaļfināla duelis starp valsts čempionvienību "Ventspili" un "Gulbenes" komandu risināsies vien oktobrī.

Sacensību uzvarētāji kļūs zināmi nākamgad.

Šīgada maijā otro reizi kluba vēsturē par Latvijas kausa ieguvēju kļuva "Jelgava", kas finālā pēcspēles sitienu sērijā pārspēja "Skonto" futbolistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!