Foto: F64
Latvijas kausa ieguvēji "Ventspils" futbolisti svētdien pēc finālspēles svinībās pamanījušies salauzt iegūto trofeju.


"Ja Madrides "Real" var salauzt kausu, tad mēs neesam sliktāki," pirms preses konferences mediju pārstāvjiem atklāja FK "Ventspils' galvenais treneris Sergejs Podpalijs, jo mirkli pirms konferences atklājās, kad kausam ir nolūzis LFF logo, kurš atrodas kausa augšpusē.

"Komanda kausu saņēma veselu, tāpēc vainīgs ir kāds no komandas" atbildot uz vortāla DELFI Sports jautājumu par to, kurš saplēsa izcīnīto trofeju, teica treneris. "Tāpēc, to, kurš ir salauzis kausu es nezinu."

"Tas, kurš to izdarīja sodīts netiks, taču kluba iekšienē izmeklēšana notiks (smejas)" turpina treneris. "Tieši otrādi, kad uzzināsim, kopā pasmiesimies un baudīsim šo panākumu, jo tas nebija domāts ar ļaunu. Šis atgadījums tikai pacels komandas garastāvokli."

Jau ziņots, ka svētdien Latvijas kausa finālā "Ventspils" ar 3:1 pieveica "Liepājas metalurgu", sesto reizi kluba vēsturē iegūstot kausu.

Bēdīgs liktens piemeklēja Šveices hokeja čempionu kausu, kuru svinībās sasita "Davos" hokejisti, kas 30. reizi kļuva par valsts čempioniem. Līdzīgs liktenis bija arī otrai vecākajai hokeja tofejai Špenglera kausam, bet nesen uzvarētāju parādē no autobusa izcīnīto Spānijas Karaļa kausu nometa "Real Madrid" futbolisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!