Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Londonas "Arsenal" iegādājies rezultatīvo Lakorunjas "Deportivo" uzbrucēju Lukasu Peresu.

Lai gan darījuma detaļas netiek oficiāli izpaustas, britu mediji vēsta, ka "Arsenal" par 27 gadus veco spāņu uzbrucēju samaksājis aptuveni 17 miljonus mārciņu (20 miljonus eiro).

"Peress ne tikai ir labs vārtu guvējs, bet arī futbolists, kurš labi saprotas ar partneriem un kurš labi veic izšķirošos izrāvienus," izteicās Londonas kluba galvenais treneris Arsēns Vengers. "Šim spēlētājam ir laba "oža", turklāt iepriekšējā sezona viņam bija izcila."

Pagājušajā sezonā Peress Spānijas čempionātā 36 spēlēs guva 17 vārtus, turklāt ar precīzu vārtu guvumu izcēlās arī šīs sezonas pirmajā mačā, kad "Deportivo" ar 2:1 pārspēja "Eibar".

Peress Spānijas izlasē nekad nav spēlējis, bet karjeras laikā viņš pārstāvējis arī Madrides "Rayo Vallecano", Ukrainas klubu Ļvivas "Karpati" un Saloniku PAOK no Grieķijas.

Transfēru logs vairumā Eiropas līgu veras ciet trešdien, bet "Arsenal" vēl lūko no Spānijas kluba "Valencia" iegādāties Vācijas izlases aizsargu Škodranu Mustafi, kurš varētu izmaksāt aptuveni 35 miljonus mārciņu (41 miljonu eiro).

Pēc trim aizvadītiem mačiem "Arsenal" premjerlīgas kopvērtējumā ar četriem punktiem atrodas astotajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!