Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Itālijas futbola kluba "AS Roma" galvenais treneris Eusebio di Frančesko bija neapmierināts ar Nīderlandes tiesneša Danija Makelī darbību UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēlē pret "Barcelona".

Jau vēstīts, ka "Barcelona" pirmajā spēlē ar rezultātu 4:1 pārspēja "AS Roma". Divas reizes romieši paši iesita bumbu savos vārtos, tomēr di Frančesko pēc spēles žurnālistiem norādīja, ka tiesnesis divas reizes nenozīmēja 11 metru soda sitienu uz "Barcelona" vārtiem. Vispirms Makelī nefiksēja pārkāpumu soda laukumā pret Edinu Džeko, bet pēc tam arī pret Lorenco Pelegrini.

"Daniele de Rosi pieļāva kļūdu, tā notiek. Arī Kostam Manolasam nepaveicās," par savos vārtos iesistajiem "goliem" stāstīja "AS Roma" treneris. "Protams, ka mēs pieļāvām kļūdas, bet "Barcelona" ir pietiekami laba komanda, lai varētu uzvarēt bez tiesnešu palīdzības."

"Nelsona Semedo pārkāpums pret Džeko bija acīmredzams, tāpat mums varēja piešķirt soda sitienu, kad nogāza arī Pelegrini. Tas bija ļoti negodīgi, ņemot vērā, cik labi spēlējām. Viņi guva četrus vārtus, kas ir sāpīgi," skaidroja di Frančesko. "Kļūdas maksāja ļoti dārgi."

Tomēr "Barcelona" uzbrucējs Luiss Suaress uzsvēra, ka viņi paši nospēlēja ļoti veiksmīgi arī epizodēs, kad "AS Roma" paši ieraidīja bumbu vārtos. "Ja mēs neizspēlētu labas kombinācijas, tad šo "golu" nebūtu". Mums bija labas iespējas, viņu vārtsargs spēlēja labi, bet rezultāts nav negodīgs," uzsvēra Suaress.

"Mēs pāris reizes trāpījām pa vārtu stabu, bet "AS Roma" savos vārtos iesita, jo mēs izdarījām lielu spiedienu," skaidroja "Barcelona" aizsargs Žerārs Pikē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!