Foto: EPA/LETA

Slavenā brazīliešu pussarga Kakā pievienošanās Itālijas komandai "AC Milan" ir kā atgriešanās mājās, intervijā "Sky Sport Italia" paudis pats futbolists.

Kā zināms, Kakā pēdējā pāreju dienā pirmdien no Spānijas granda Madrides "Real" pārgāja uz "AC Milan", kuru pārstāvējis jau iepriekš.

"Atgriežos mājās," sacījis 31 gadu vecais Kakā. "Esmu laimīgs atgriezties Milānā. Mums ir lieliska komanda, un nevaru vien sagaidīt, kad atkal varēšu iziet "San Siro" stadionā un izjust tās emocijas, kas bija iepriekš."

Kakā Milānas klubā spēlēs ar 22.numuru - ar tādu pašu, kāds bija, spēlējot "AC Milan" rindās no 2003. līdz 2009.gadam.

Kakā ar Itālijas klubu parakstījis līgumu līdz 2015.gadam.

Pagaidām nav zināms, vai "Real" komanda savu futbolistu atlaidusi par velti, vai arī viņš ticis izīrēts. Iepriekš tika vēstīts, ka 31 gadu vecais futbolists sezonā nepelnīs vairāk par pieciem miljoniem eiro (3,5 miljoniem latu).

Kakā no "AC Milan" pārgāja uz "Real" komandu 2009.gadā par 65 miljoniem eiro (45,7 miljoniem latu), tomēr šis viņam traumu un citu iemeslu dēļ kļuvis par neveiksmīgu laiku.

Četros gados Spānijā Kakā izgāja laukumā vien 82 vietējā čempionāta spēlēs, kas rezultējies ar vietas zaudēšanu Brazīlijas izlasē. Nākamajā vasarā Brazīlijas izlase savās mājās uzņems Pasaules kausa finālturnīru.

Ja pirmdien līgums netiktu noslēgts, Kakā būs jāpaliek "Real" komandā līdz ziemai. Kā ziņots, svētdien Madrides klubs pastiprināja sastāvu ar velsiešu pussargu Garetu Beilu, kurš līdz šim pārstāvēja Anglijas vienību Totenhemas "Hotspur". Kaut tas oficiāli nav apstiprināts, iespējams, ka šis darījums kļuvis par transfēru rekordu pasaulē.

Jau vēstīts, ka "Real" panākusi vienošanos ar Anglijas premjerlīgas klubu Londonas "Arsenal" par Spānijas vienības pussarga vācieša Mesuta Ezila došanos uz britu salām.

Itālijas čempionāta otrās kārtas mačā svētdien "AC Milan" izcīnīja pirmo uzvaru, ar rezultātu 3:1 uzveicot "Cagliari" vienību.

"AC Milan" komandu šosezon sagaida cīņa arī UEFA Čempionu līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!