Foto: AP/Scanpix

Londonas "Chelsea" komandas pussargs Edens Azārs Beļģijas valstsvienības treniņā lauzis potīti, un savainojuma dēļ, visticamāk, izlaidīs nākamās sezonas sākumu, vēsta ESPN, atsaucoties uz Beļģijas Futbola izlases "Twitter" profilu.

Beļģijas izlase gatavojās 2018. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas spēlei pret Igauniju. Azārs treniņā smago potītes savainojumu guva epizodē, kurā nebija kontakts ar citu spēlētāju. Pēc rentgena uzņēmuma konstatēts, ka futbolistam lauzta potīte.

Azāram bez futbola nāksies iztikt astoņas līdz 10 nedēļas, līdz ar to viņam varētu nākties izlaist nākamās sezonas sākumu. "Chelsea" komanda sezonai sāks gatavoties jūlija beigu daļā. Pirmās oficiālās spēles paredzēta augustā.

Azārs aizvadītajā sezonā "Chelsea" komandā 43 spēlēs guva 16 vārtus un septiņas reizes rezultatīvi piespēlēja. Pēc lieliskās sezonas par viņu interesi izrāda Madrides "Real", kas gatava par viņu maksāt 115 miljonus eiro. Ja "Real" tiešām samaksās 115 miljonus eiro par beļģi, tad tas būs jauns futbola transfēra rekords.

Dārgākais futbolists līdz šim ir Pols Pogbā, par kuru pērn Mančestras "United" samaksāja 105 miljonus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!