Foto: AFP/Scanpix

Soli tuvāk UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālam otrdien spēra Spānijas futbola grands "Barcelona" un Francijas vadošais klubs "Paris St.Germain".

Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē "Barcelona" viesos ar 1:0 (0:0) pieveica "Manchester City", kas liekāko daļu otrajā puslaikā aizvadīja mazākumā. Otrajā puslaikā 53.minūtē "Barcelona" līderis Lionels Mesi ielauzās soda laukumā, piemānīja aizsargus, bet viņu neatļauti kavēja mančestriešu aizsargs Martins Demihelis. Tiesnesis uzreiz norādīja uz 11 metru atzīmi, bet Demihelis saņēma sarkano kartiņu.

Mesi savu iespēju izmantoja, realizēja paša nopelnīto 11 metru soda sitienu, bet spēles izskaņā "Barcelona" pārākumu dubultoja Daniels Alvess.

Vēl tuvāk ceturtdaļfinālam pēc pirmās spēles ir PSG, kas viesos ar 4:0 (3:0) sagrāva Lēverkūzenas "Bayer". Jau pirmajā puslaikā precīzs bija Blaiss Matuidi un divreiz Zlatans Ibrahimovičs, panākot Francijas klubam pārliecinošo 3:0. Mača izskaņā vienus vārtus guva uz maiņu iznākušais Johans Kabaje, pieliekot punktu PSG uzvarai.

Šo pāru atbildes spēles notiks pēc divām nedēļām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!