Foto: Reuters/Scanpix
Spānijas futbola granda "Barcelona" augsta ranga amatpersona uzskata, ka pasaules futbola tirgus šobrīd ir tik "traks", ka kāds konkurējošais klubs varētu piekrist samaksāt 700 miljonus eiro lielo izpirkuma maksu par Argentīnas zvaigzni Lionelu Mesi, raksta "goal.com".

"Barcelona" finanšu un stratēģijas direktors Pančo Šroders saka, ka 700 miljoni eiro varētu būt nepietiekami liela izpirkšanas maksa, lai aizbiedētu konkurējošos klubus. Mesi novembrī pagarināja līgumu ar "Barcelona", bet tik liela izpirkuma maksa tika iekļauta, lai konkurenti pat nedomātu par viņa pārvilināšanu.

Tomēr Parīzes "Saint-Germain" milzīgie tēriņi aizvadītajā sezonā, par Neimāru samaksājot 222 miljonus, liek domāt, ka varētu atrasties arī kāds, kurš gatavs iegūt Mesi.

"Mēs izveidojām līguma nosacījumus, kas varētu būt pietiekami, lai Mesi "Barcelona" komandā noslēgtu karjeru, taču pirms tam mēs domājām, ka arī Neimaram vajadzētu palikt pie mums. Aizvadītā vasara pierādīja pretējo," teica Šroders.

Šajā sezonā Mesi spēlē ļoti rezultatīvi. Viņš Spānijas čempionātā guvis 24 vārtus, bet visos turnīros viņa kontā ir 32 "goli".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!