Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas spēlē otrdien Lēverkūzenas "Bayer" futbolisti nav spējuši sadalīt "Barcelona" zvaigznes Lionela Mesi krekliņu, vēsta ārzemju masu mediji.

UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē "Barcelona" viesos ar 3:1 pieveica "Bayer", sperot platu soli pretī iekļūšanai ceturtdaļfinālā. Pēc spēles pirmā puslaika tunelī "Bayer" aizsargs Mihals Kadlečs samainījies ar krekliņiem ar Mesi, taču argentīniešu zvaigznes krekliņu viņam atņēmis cits Lēverkūzenas aizsargs Manuels Frīdrihs. Pēc spēles Kadlečs no Mesi paņēmis vēl vienu krekliņu.

Pēc spēles notikušais nācis gaismā un sašutumu par to pauda "Bayer" sporta direktors, kādreizējā vācu futbola zvaigzne Rūdijs Fellers. Tagad abiem mantkārīgajiem būs jāšķiras no krekliņiem. Fellers solījās, ka līdzīgas atgadījums nenotiks Barselonā, kur abas komandas aizvadīs atbildes spēli.

"Varu garantēt, ka Kadlečs un Frīdrihs izsolīs labdarībai Mesi krekliņus. Skaidrs, ka abi nedaudz pāršāvuši pāri strīpai," uzskata Fellers.

Kadlečs pēc notikušā centās taisnoties, ka, "spēlējot pret tādu zvaigzni vienmēr gribas iegūt krekliņu". Futbolists gan piebilda, ka viņš labprāt atteiktos no krekliņa, lai tik spēlē būtu bijis viņa komandai labvēlīgāks rezultāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!