Pēc kārtējās uzvaras Vācijas futbola bundeslīgas mačā turnīra galvgalī nostiprinājusies pašreizējā valsts čempione Minhenes "Bayern".

"Bayern" sestdien izbraukumā ar 2:0 (1:0) pārspēja "Koln" futbolistus.

Mača rezultātu 19.minūtē atklāja Vācijas izlases Pasaules kausa varonis Mario Gēce, kurš tādejādi guvis jau savos trešos vārtus pēdējo divu cīņu laikā. Savukārt 66.minūtē "Koln" pussargs Daniels Halfars pamanījās bumbu raidīt pats savos vārtos.

Zīmīgi, ka jau ceturto bundeslīgas spēli pēc kārtas Minhene savos vārtos nav ielaidusi nevienu bumbu.

Pie svarīgas uzvaras izdevies tikt arī Gelzenkirhenes "Schalke 04" futbolistiem, kuri savā laukumā ar 2:1 (2:1) pārspēja Dortmundes "Borussia" komandu.

Visi vārti šajā mačā tika gūti jau pirmajā puslaikā, bet pirmos desmitajā minūtē guva Kamerūnas izlases pussargs Žoels Matips, izvirzot mājiniekus vadībā. Nedaudz vēlāk Matipa tautietis Ēriks Motings panāca jau 2:0, taču 26.minūtē Gabonas uzbrucējs Pjērs Emeriks Obamejangs vienus vārtus atguva. Tiesa, atlikušajā laikā Dortmundes klubs no zaudējuma izglābties nespēja.

Pie uzvaras tikusi arī nu jau par bundeslīgas vicelīderi kļuvusī Menhengladbahas "Borussia", kas izbraukumā ar 2:1 (2:0) pārspēja "Paderborn".

Izšķirošo pārsvaru viesi ieguva jau pirmajās 15 minūtēs, kad pēc Patrika Hermana un Rafaela sitieniem izdevās panākt 2:0.

Tikmēr neizšķirti sestdien cīnījās vēl viena no bundeslīgas līderēm Leverkūzenes "Bayer", kas nospēlēja 0:0 (0:0) ar "Freiburg".

Bundeslīgas kopvērtējumā "Bayern" sešos mačos tikuši pie 14 punktiem un atrodas pirmajā vietā. Par diviem punktiem mazāk ir Menhengladbahas "Borussia", bet 11 punkti Leverkūzenes "Bayer" rēķinā.

Tikmēr "Schalke 04" ar astoņiem punktiem ir astotā, bet Dortmundes "Borussia" ar septiņiem punktiem atrodas vien desmitajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!