Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā divu Eiropas futbola grandu duelī tieksies Vācijas klubs Minhenes "Bayern" un Madrides "Real" no Spānijas, piektdien noskaidrojās izlozē.

Madrides "Real" pēdējās trīs tikšanās reizēs pārspēja "Bayern" futbolistus, bet kopumā abas komandas aizvadījušas 23 savstarpējās spēles. "Bayern" šajos dueļos uzvarējusi 11 reizes, "Real" – 10 reizes, bet divas reizes spēles noslēgušās neizšķirti.

Citā duelī Itālijas komanda Turīnas "Juventus" tiksies ar citu Spānijas klubu "Barcelona", kas ceturtdaļfinālu sasniedza ar vēsturisku atspēlēšanos. "Juventus" ar "Barcelona" spēlējusi septiņas reizes, izcīnot divas uzvaras, bet "Barcelona" kontā trīs uzvaras. Divas reizes starp šīm komandām fiksēts neizšķirts.

Trešā Spānijas komanda Čempionu līgas ceturtdaļfinālā Madrides "Atletico" cīnīsies ar sensacionālo Anglijas komandu Lesteras "City", kura pirmo reizi spēlē prestižajā Eiropas klubu turnīrā.

Savukārt Dortmundes "Borussia" no Vācijas spēlēs pret Francijas čempionāta vienību "Monaco". Abas komandas līdz šim nav aizvadījušas savstarpējo spēli Čempionu līgas ietvaros.

Čempionu līgas ceturtdaļfinālu pirmās spēles risināsies 11. un 12. aprīlī, bet atbildes mači notiks 18. un 19. aprīlī.

Savukārt UEFA Eiropas līgas ceturtdaļfinālā Beļģijas klubs "Anderlecht" spēkosies Mančestras "United", bet Spānijas komanda Vigo "Celta" sacentīsies ar beļģu "Genk".

Vēl Amsterdamas "Ajax" sacentīsies ar Vācijas komandu "Schalke 04", savukārt Lionas "Olympique" no Francijas spēkosies ar Stambulas "Bešiktaš" no Turcijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!