Foto: AP/Scanpix

Vācijas titulētā futbola kluba Minhenes "Bayern" galvenais treneris Hoseps Gvardiola norādījis, ka spēcīgākās komandas, kuras piedalās vairākos turnīros, pārlieku noslogo savus futbolistus.

"Bayern" komandas spēlētāji sezonas sākumā nespēj uzņemt savu labāko formu, un Gvardiola uzskata, ka tas saistīts ar modernā futbola saspringto spēļu grafiku.

"Mēs nogalinām spēlētājus. Mēs no viņiem prasām pārāk daudz. Futbolistiem ir vajadzīgs laiks, lai atpūstos," Gvardiolas sacītais citēts ārvalstu medijos. "Tāda situācija nav tikai "Bayern" komandā, jo tā ir arī Dortmudes "Borussia" un Leverkūzenes "Bayer". Nav iespējams spēlēt katru trešo dienu ar vieniem un tiem pašiem spēlētājiem."

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā Čempionu līgā "Bayern" uzvarēja Mančestras "City" komandu, bet nedēļas nogalē nospēlēja bezvārtu neizšķirtu 0:0 ar Hamburgas SV vienību.

Tāpat Gvardiola norādīja, ka "Bayern" futbolisti varēs apmeklēt slaveno alus festivālu "Oktoberfest", ja nākamajā bundeslīgas spēlē uzvarēs "Paderborn".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!