Bijušais Anglijas futbola izlases kapteinis Deivids Bekhems svētdien debitēja Itālijas čempionātā, bet viņa pārstāvētā komanda "AC Milan" nospēlēja neizšķirti 2:2 ar vienību "AS Roma".

Mača 22.minūtē rezultātu atklāja Romas kluba futbolists Mirko Vučiničs, tomēr otrā puslaika sākumā pēc Aleksandres Patu diviem precīziem raidījumiem jau vadībā izvirzījās "AC Milan". Mača 71.minūtē otro reizi precīzi sita arī Vučiničs un mačs noslēdzās ar rezultātu 2:2.

Bekhems, kuru "AC Milan" uz diviem mēnešiem izīrējusi no ASV kluba Losandželosas "Galaxy", laukumā devās "AC Milan" sākumsastāvā un tika nomainīts 88.minūtē.

Turnīra līdervienība Milānas "Inter" aizvadītajā kārtā zaudēja punktus, sestdien nospēlējot neizšķirti 1:1 ar vienību "Cagliari". Šajā mačā 65.minūtē rezultātu atklāja "Cagliari" futbolists Roberts Akvafreša, bet 77.minūtē rezultātu izlīdzināja Zlatans Ibrahimovičs.

Pēc 18 spēļu kārtām komandai "Inter" ir 43 punkti, un tai ar 39 punktiem seko Turīnas "Juventus", kas aizvadītajā mačā, pateicoties Alesandro del Pjero precīzam raidījumam, ar 1:0 pārspēja komandu "Siena".

"AC Milan" pašlaik ar 34 punktiem atrodas trešajā pozīcijā, 33 punkti ir komandai "Napoli", bet pa 32 punktiem izcīnījušas vienības "Fiorentina" un "Genoa".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!