Foto: stock.xchng
Francijas pirmās līgas regulārā čempionāta spēle starp "Paris St. Germain" un "Evian" komandām beidzās ne tikai ar parīziešu uzvaru (1:0), bet arī masu kautiņu laukumā, vēsta ārzemju mediji.

Spēle ilga salīdzinoši miermīlīgi līdz brīdim, kad slavenais britu pussargs Deivids Bekhems kompensācijas laikā diskutabli nopelnīja sarkano kartīti par sitienu pretiniekam pa seju. Tobrīd viņš laukumā bija aizvadījis tikai sešas minūtes, kopš iznāca uz maiņu. Bekhems cīnījās par bumbu ar "Evian" spēlētāju Jusufu Adnānu, kurš izteiksmīgi notēlojis, ka Bekhems viņam iesitis pa seju.

Neskatoties uz "Paris St. Germain" komandas protestiem, spēles tiesnesis noraidīja Bekhemu, un Francijas čempionāta līderi spēli pabeidza deviņu laukuma spēlētāju sastāvā, jo deviņas minūtes pirms mača beigās sarkanā kartīte tika parādīta arī Marko Verati par atkārtotu spēli ar rokām.

Pēc mača beigām izcēlās kautiņš, sodi tika piespriesti dāsni, un PSG vārtsargs Salvatore Sirgiu izvairījās no sarkanās kartītes tikai tāpēc, ka paguva aizskriet līdz ģērbtuvēm, iekams tiesnesis viņu noķēra.

Jāpiebilst, ka šī nedēļas nogale Francijas futbolā bija visai agresīva - kautiņš izcēlās arī sestdien spēlē starp līgas vicelīderiem Marseļas "Olimpique" un "Lorient".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!