Foto: EPA/LETA
Anglijas valstsvienības bijušajam kapteinim un pasaules futbola ikonai Deividam Bekhemam Amerikas Futbola līgas (MLS) klubs Losandželosas "Galaxy" devis atļauju pievienoties Anglijas Premjerlīgas komandai "Tottenham Hotspur".

Jau ziņots, tā kā MLS čempionāts tiek izspēlēts pēc sistēmas pavasaris-rudens, Bekhems MLS starpsezonas laikā cer tikt izīrēts kādam Eiropas klubam.

"Tottenham Hotspur" komanda Bekhemu cer izīrēt uz trijiem mēnešiem.

"Bekhems mums teica, ka viņš vēlas spēlēt šeit," pastāstīja "Hotspur" galvenais treneris Harijs Rednaps. "Komandas vadībai jārīkojas ātri."

Rednaps uzsvēra, ka Bekhema pievienošanās nav tāpēc, lai pievilinātu vairāk skatītāju.

"Mums nav, kas spēlē labajā malā, jo labās malas pussargs Deivids Bentlijs guvis kārtējo traumu," izteicās Rednaps.

"Es domāju, ka Bekhems visu dara ar 100 procentu atdevi. Man stāstīja, ka pēc treniņa viņš stundu strādā pie individuālajiem vingrinājumiem. Ja jaunie spēlētāji to redzēs, tad tas būs daudzreiz labāk, nekā trenējot," piebilda Rednaps.

Jau vēstīts, ka par slavenā futbolista pakalpojumiem interesējas vēl pieci Anglijas klubi - "Blackburn Rovers", "West Ham United", "Sunderland", "Everton" un "Newcastle United".

Bekhems iepriekš apgalvoja, ka Anglijas premjerlīgā viņš atgriezīsies tikai "Manchester United" sastāvā, kuru pameta 2003.gadā.

Kā ziņots, pussargs pēdējos divus gadus ziemā tika izīrēts Itālijas klubam "AC Milan".

Jau tika vēstīts, ka Bekhems savas karjeras laikā visilgāk spēlēja "Manchester United" rindās, kuru pārstāvēja no 1993.gada līdz 2003.gadam. Pēc tam viņš pievienojās slavenajam "Real ,Madrid", kuru pārstāvēja līdz 2007.gadam.

Bekhems Anglijas izlases sastāvā piedalījies 115 mačos un ir tās rindās visvairāk spēles aizvadījušais futbolists.

Bekhems 1998., 2002. un 2006.gadā spēlēja Pasaules kausa izcīņas finālturnīros, bet nevienā no šiem turnīriem, kuros Bekhems bija izlases kapteinis, Anglijai neizdevās pārvarēt sacensību ceturtdaļfināla barjeru.

Premjerlīgas kopvērtējumā patlaban "Tottenham Hotspur" ar 36 punktiem 20 spēlēs atrodas ceturtajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!