Deivida Bekhema sapnis piedalīties savā ceturtajā Pasaules kausa izcīņā, šķiet, ir izsapņots. Svētdienas Serie A līgas spēlē starp Bekhema „AC Milan” un „Chievo” komandām Anglijas izlases pussargs piedzīvoja Ahilleja cīpslas plīsumu.

Situācijā, kurā Bekhems guva minēto savainojumu, spēlētājs atradās laukuma centrā, neviena netraucēts apstrādājot bumbu. Sajutis pēkšņas sāpes potītes rajonā, Bekhems ar sāpju izteiksmi uz sejas sāka lēkāt uz vienas kājas, signalizēdams komandas medicīniskajam personālam. Vēlāk spēlētājs tika nogādāts vienības ģērbtuvē, kur gandrīz uzreiz tika konstatēts Ahilleja cīpslas plīsums.

Pēc spēles komentārus deva vairākas centrālās „AC Milan” personas, komandas biedru Ignassio Abate ieskaitot.

„Viņam neklājas labi. Ģērbtuvēs viņš bija izplūdis asarās un neko nespēja pateikt. Šis notikums ir iespaidojis mūs visus.”

Kluba viceprezidents Adriano Galliānī izteicās, ka „es viņu satiktu. Viņš tiešām cieta. Ģērbtuvēs es viņu paņēmu rokās un pateicu, kā nākamgad mēs viņu gaidīsim atpakaļ. Es domāju, ka Bekhems izkritīs no aprites uz pieciem līdz sešiem mēnešiem.”

Galliānī prognozes nav tālu no patiesības. Pastāv sīka iespēja, ka pēc apmēram trim mēnešiem Bekhems varēs atsākt minimālus skriešanas treniņus, taču pat tad par nopietnas formas atgūšanu vēl nevarēs būt ne runa. Šāds pavērsiens noteikti ir ietekmējis Anglijas izlases gatavošanos Pasaules kausa izcīņai, kura jūnijā sākies Dienvidāfrikā. Ņemot vērā Bekhema un Ārona Lenona savainojumus, izlases galvenajam trenerim Fabio Kapello nāksies pārdomāt pieeju nu jau problemātiskajai labā pussarga pozīcijai.

Atgādinām, ka Deivids Bekhems „AC Milan” rindās aizvadīja savu otro īres termiņu. Tā kā spēlēšana Losandželosas „Galaxy” klubā pussargam negarantēja vietu Anglijas izlases sastāvā, Bekhems uz Itāliju devās tikai ar vienu mērķi – pārliecināt Kapello par savām spējām un ņemt dalību Pasaules kausa izcīņā.

Video - Deivida Bekhema savainojums spēlē ar "Chievo":

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!