Anglijas futbola izlases un ASV kluba Losandželosas "Galaxy" pussargs Deivids Bekhems, kuru patlaban īrē Itālijas A sērijas klubs "AC Milan", trešdien izteica konkrētu vēlmi palikt Milānas komandā arī pēc īres līguma termiņa beigām.

33 gadus vecais Bekhems preses konferencē Skotijā pēc draudzības spēles, kurā "AC Milan" vienība tikās ar vietējo Glāzgovas "Rangers" klubu, atzina, ka spēlēšana Itālijas čempionātā šobrīd ir viņa vienīgā iespēja iekļūt Anglijas valstsvienības sastāvā arī 2010.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā Dienvidāfrikas Republikā. Tādēļ slavenais futbolists labprāt pamestu "Galaxy" vienību, kurai viņš pievienojās 2007.gadā, un īres līgumu ar "AC Milan" gribētu pārvērst par pārejas līgumu.

"Tagad esmu izteicis savu vēlmi palikt Milānā un ceru, ka abi klubi spēs panākt vienošanos šajā jautājumā," preses konferencē Glāzgovā izteicās bijušais Anglijas izlases kapteinis Bekhems. "Jau iepriekš paredzēju, ka spēlēšana Milānas kluba sastāvā man patiks, taču nespēju paredzēt, ka es tik ļoti izbaudīšu katru šīs komandas sastāvā aizvadīto spēli."

"Esmu jau iepriekš teicis, ka mans nodoms ir palikt šeit," piebilda Bekhems, kurš jau piedalījies 1998.gada, 2002.gada un 2006.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīros. "Tagad tas vairs nav manās rokās, tādēļ man atliek tikai gaidīt un skatīties. Mans galvenais mērķis ir palikt "AC Milan" klubā, un es izbaudu spēlēšanu šajā augstajā līmenī, kas varētu dot man iespēju piedalīties arī 2010.gada Pasaules kausa izcīņā."

Jau ziņots, ka "AC Milan" aizvadītā gada nogalē noslēdza līgumu ar "Galaxy" par Bekhema īrēšanu uz laiku, kamēr ASV futbola čempionātā ir starpsezonu pārtraukums. Saskaņā ar abu klubu noslēgto līgumu 33 gadus vecais Bekhems Milānas komandā nepavadīs vairāk kā trīs mēnešus un atgriezīsies "Galaxy" vienībā vēl līdz marta beigām, kad sāksies jaunā ASV čempionāta sezona.

Milānas kluba viceprezidents Adriano Galjāni nesen paziņoja, ka "AC Milan" vēlas, lai spēlētājs kļūtu par Milānas kluba īpašumu. Savukārt "Galaxy" komandas prezidents Tims Leiveki, atbildot uz Galjāni izteikumiem, apgalvoja, ka nekādā gadījumā nepiekritīs pārdot slaveno futbolistu un cer, ka Bekhems cienīs ar Losandželosas klubu noslēgto līgumu. Tomēr "AC Milan" viceprezidents atzina, ka klubs ir gatavs darīt visu, kas ir tā spēkos, lai futbolists paliktu Milānā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!