Amerikas "MLS" futbola līgas kluba Losandželosas "Galaxy" pussargs Deivids Bekhems jau tuvākajā laikā sāks piedalīties Londonas "Arsenal" treniņos, informē "The Times".
Tas izskaidrojams ar to, ka Anglijas futbola izlases galvenais treneris Stīvs Maklarens izsaucis Bekhemu uz Anglijas izlasi dalībai pārbaudes spēlē pret Austriju un "Euro 2008" kvalifikācijas turnīra pēdējā spēlē pret Horvātiju. Bekhemam pēdējā laikā nav bijis iespēju aizvadīt pilnvērtīgus treniņus, jo viņa pārstāvētajai "Galaxy" sezona ir beigusies, bet nākamā sāksies tikai pavasarī.

"Galaxy" vadība paziņojusi, ka Bekhems nevienai komandai "MLS" starpsezonas periodā netiks izīrēts, taču futbolists drīkst uzturēt fizisko formu, trenējoties ar kādu no Eiropas komandām.

Londonas "Arsenal" galvenajam trenerim Arsēnam Vengeram ir labas attiecības ar Bekhemu, tāpēc francūzis piedāvājis pussargam iespēju trenēties viņa vadītajā komandā, tiesa, ja Anglijas izlase Eiropas čempionātam nekvalificēsies, Bekhemam nebūs vajadzības trenēties, jo izlases treneris Maklarens ir paziņojis, ka 2010.gada Pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā Bekhema pakalpojumus neizmantos.

Atgādinām, ka Anglijas izlase "Euro 2008" kvalifikācijas turnīra E grupā ar 11 spēlēs izcīnītiem 23 punktiem atrodas otrajā vietā, par trim punktiem atpaliekot no pirmajā vietā esošās Horvātijas un par diviem punktiem priekšā Krievijai. Tiesa, gan horvāti, gan krievi ir aizvadījuši par vienu spēli mazāk, kas angļu izredzes kvalificēties padara visai teorētiskas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!