Foto: F64

Bijušais Latvijas barjerskrējējs Staņislavs Olijars turpmāk strādās futbola klubā "Liepāja", pildot fiziskās sagatavotības trenera pienākumus, vēsta kluba mājas lapa internetā.

FK "Liepāja" ir uzsākuši gatavošanos jaunajai sezonai, kurā Latvijas šāgada čempionu galvenais uzdevums būs titula aizstāvēšana.

Pirmajā kluba treniņā nebija klāt galvenā trenera Viktora Dobrecova, kurš atrodas "UEFA Pro" kategorijas treneru kursos Rīgā, bet viņa asistents Mareks Zuntners un vārtsargu treneris Viktors Spole jau sāka strādāt ar komandu.

Pirmajā treniņā piedalījās 13 futbolistu, starp kuriem bija arī pagaidām vienīgais jaunpienācējs, 1993. gadā dzimušais malējais pussargs Romāns Mickēvičs, kurš Latvijas čempionvienībai ir pievienojies no Jūrmalas "Spartaka". Pārējie bija vārtsargi Pāvels Doroševs un Gļebs Sopots, aizsargi Pāvels Mihadjuks, Oskars Kļava, Endijs Šlampe, Reinis Flaksis, universāļi Toms Gucs un Krišs Kārkliņš, pussargi Dāvis Ikaunieks, Raivis Jurkovskis, Andris Krušatins, kā arī uzbrucējs Kristaps Grebis.

Kā zināms, Staņislavs Olijars ir viens no visu laiku titulētākajiem Latvijas vieglatlētiem, pasaules junioru un Eiropas čempions 110 metru berjerskrējienā, Eiropas čempions 60 metru barjerskrējienā telpās. Viņam joprojām pieder Latvijas rekords 110 metru barjerskrējienā - 13,08 sekundes. No aktīvā sporta Olijars atvadījās pirms diviem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!