Foto: F64
Par jauno Latvijas Futbola federācijas (LFF) valdes locekli un Klubu sacensību komitejas priekšsēdētāju ievēlēts bijušais Latvijas izlases aizsargs Aleksandrs Isakovs, vēsta LFF.

Isakovs, kurš ir pašreizējais Daugavpils pilsētas Sporta pārvaldes vadītājs, amatā ar balsu vairākumu tika ievēlēts trešdien LFF kongresā.

Kongresā ar atskaiti par LFF valdes darbu pārskata periodā uzstājās LFF prezidents Guntis Indriksons, informējot par sadarbību ar LFF komitejām un valdes locekļiem, kā arī komiteju atbildībā esošajos virzienos paveikto pārskata periodā.

LFF prezidents informēja klātesošos arī par uzsākto procesu nelikumīgu spēļu ietekmēšanas jautājumā. Tikmēr LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis sniedza atskaiti par LFF ģenerālsekretariāta darbu pārskata periodā.

Pamatojoties uz LFF prezidenta atskaiti par valdes darbību un ģenerālsekretāra atskaiti par ģenerālsekretariāta darbību pārskata periodā, kā arī pamatojoties uz neatkarīgu revidentu ziņojumu par finanšu pārskatu, LFF biedri apstiprināja valdes un ģenerālsekretāra atskaites par 2012./2013.gadu, kā arī apstiprināja LFF finanšu pārskatu par 2012.gadu.

Kongresa laikā par LFF biedriem tika uzņemtas šādas organizācijas - bērnu un skolēnu sporta centrs "Ikšķile", futbola klubs "Ogre", futbola klubs RABA, Talsu novada sporta skola, futbola klubs "Nikars", sporta klubs "Blāzma", Ostas sporta klubs, futbola centrs "Raita", futbola klubs "Nīca", Brocēnu BJSS, amatieru futbola klubs Rīgas "United", telpu futbola organizācija "New Project", futbola klubs "Jēkabpils" un futbola klubs "Alberts".

Nākamais LFF Kongress tiks sasaukts 2014.gada martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!