Foto: F64

Blagonadeždins komandu paguva vadīt zaudējumā pret "Jelgavu" ar 0:1 un uzvarā par valsts čempioniem "Ventspili" ar 1:0. Viņš šomēnes amatā nomainīja itāļu speciālistu Fabio Mikarelli, kuram gan nebija atbilstošas licences, lai oficiāli ieņemtu galvenā trenera amatu.

Pašlaik 41 gadu vecais Blagonadeždins, kurš "Spartaks" vienību vadīja arī 2012.gadā, pēc Piļipčuka ienākšanas komandā tagad kļuvis par galvenā trenera palīgu.

Doņeckas apgabalā dzimušais Piļipčuks agrāk kā futbolists pārstāvēja tādus klubus kā Maskavas "Dinamo" (Krievija), Vladikaukāzas "Spartak" (Krievija) un Doņeckas "Metalurg" (Ukraina), kā arī vairākas Izraēlas vienības.

Pašlaik 47 gadus vecais speciālists trenera karjeru uzsācis kā asistents Krievijas klubos Jaroslavļas "Šiņņik" un Maskavas "Dinamo", bet galvenā trenera karjeru - Moldovas klubā Kišiņevas "Dacia" un pašmāju komandā Doņeckas "Olimpik".

Pirmo spēli savā jaunajā amatā Piļipčuks aizvadīs sestdien, kad "Spartaks" tiksies ar otru pilsētas klubu "Jūrmala".

"Spartaks" komandai šīs sezonas 14 mačos izdevies tikt tikai pie četrām uzvarām, kas ar iekrātiem 15 punktiem vienībai virslīgas kopvērtējumā ļauj ieņemt sesto vietu, par desmit punktiem atpaliekot no piektajā pozīcijā esošās "Jelgavas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!