Foto: AFP/Scanpix/LETA
Brazīliešu superzvaigznes Neimara atveseļošanās pēc pēdas operācijas norit labi un uzbrucējs varēs piedalīties šovasar gaidāmajā Pasaules kausa izcīņā, uzskata Brazīlijas futbola izlases ārsts Rodrigu Lasmars.

Lasmars brazīliešu futbolistu operēja 3. martā, turklāt viņš divas vai trīs reizes dienā runājot ar fizioterapeitiem, kuri rūpējas par Brazīlijas izlases un Francijas kluba Parīzes "Saint-Germain" (PSG) zvaigzni.

"Līdz šim viss noritējis labi, esmu informēts par katru Neimara atveseļošanās detaļu," Lasmars pastāstīja franču sporta laikrakstam "L'Equipe". "Viņi strādā daudz un ļoti profesionāli, tāpēc varam rēķināties ar Neimara atgriešanos, cik vien ātri tas būs iespējams. Pats galvenais, lai nebūtu citu problēmu ar viņa pēdu vai stāju."

Ārsts piebilda, ka papildus novērtējumu Neimara savainojumam plānojis veikt aprīļa vidū. Laukumā brazīlietis varētu atgriezties pēc nepilniem trim mēnešiem.

26 gadus vecajam Neimaram paredzēta nozīmīga loma Brazīlijas izlasē Pasaules kausa finālturnīrā Krievijā, kas sāksies 14.jūnijā.

Labās pēdas kaulu futbolists lauza februārī spēlē pret Marseļas "Olympique".

Pasaules rekordiste ar pieciem pasaules čempionu tituliem Brazīlija pirmo spēli 2018. gada Pasaules kausa finālturnīrā aizvadīs 17. jūnijā Rostovā pret Šveici, pārējās spēles D grupā brazīliešiem būs pret Kostariku un Serbiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!