Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas futbola komandas Maskavas CSKA un Latvijas izlases pussargs Aleksandrs Cauņa laukumā pēc pēdas kaula lūzuma varētu atgriezties pēc divām nedēļas, intervijā portālam „sport-express.ru” atklāja pats futbolists.

Atgādinām, ka Cauņa janvārī CSKA treniņnometnē Spānijā treniņā guva traumu un uzreiz tika nogādāts vietējā slimnīcā. Savukārt otrdien viņš ārstu uzraudzībā piedalījās komandas treniņnometnē Turcijā.

„Operāciju lauztajam pēdas kaulam man veica Minhenē, dienā, kad bija mana dzimšanas diena. Kaulā ievietoja skrūvi, kas jau ir izņemta, un no tās nav palikušas pēdas," stāstīja Cauņa. „Pēc tam divas nedēļas es pavadīju mājās, bet man uzsvēra – drīkstu tikai gulēt un nekādā gadījumā staigāt.”

„Pēc tam atgriezos Minhenē, sāku trenēties ar velotrenažieri un jau pēc nedēļas ārsti atļāva braukt uz Turciju,” viņš turpināja.

„Tagad jau viss normāli – staigāju, noslogoju kāju. Vienīgais, pagaidām saglabājies neliels sapampums. Tomēr ārsti saka, ka pēc tādas operācijas tas ir pilnīgi normāli. Pēc divām nedēļām es jau varētu sākt strādāt uz pilnu slodzi,” skaidroja Cauņa. „Es tiešām ceru, ka tā arī būs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!