Foto: Reuters/Scanpix

Trešo zaudējumu pēc kārtas Krievijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlēs sestdien piedzīvoja Latvijas izlases pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētā valsts čempionvienība Maskavas CSKA, kas pretinieku laukumā ar 1:2 (1:2) piekāpās "Krasnodar" klubam.

Šis zaudējums CSKA futbolistiem licis atkāpties uz kopvērtējuma trešo vietu.

Pirmo sešu minūšu laikā mājinieku labā 2:0 panāca brazīliešu uzbrucējs Ari da Silva Ferreira, bet 14.minūtē vienus vārtus viesiem atguva somu pussargs Romāns Jerjomenko. Spēles turpinājumā rezultāts vairs nemainījās.

Cauņa laukumā devās mačā 65.minūtē, tomēr ne ar ko ievērības cienīgu neizcēlās. Viņš CSKA komandas pieteikumā bija septītajā mačā pēc kārtas.

Oktobrī pussargs pēc ilgstošiem savainojumiem piedalījās savā pirmajā mačā pēc gada pārtraukuma.

Bez uzvarām vietējā čempionātā Maskavas klubs ir četrās spēlēs pēc kārtas, tajās iekrājot tikai vienu punktu.

Citā sestdienas spēlē kopvērtējuma līderi Sanktpēterburgas "Zeņit" savā laukumā ar 1:0 (1:0) uzvarēja citu kopvērtējuma augšgala komandu Krasnodaras "Kubaņ". Vienīgos vārtus 37.minūtē guva brazīliešu uzbrucējs Hulks.

Čempionāta kopvērtējumā "Zeņit" ar 35 punktiem 14 mačos ieņem pirmo vietu, bet tai ar 27 punktiem seko "Krasnodar". Ar 25 punktiem CSKA ieņem trešo vietu, bet pa 24 punktiem ir Groznijas "Terek" un "Kubaņ" futbolistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!