Foto: Reuters/Scanpix

Sesto uzvaru pēc kārtas Krievijas premjerlīgas čempionāta spēlēs sestdien izcīnīja pagājušā gada Latvijas labākā futbolista Aleksandra Cauņas pārstāvētā Maskavas CSKA komanda, kas ar rezultātu 3:2 (0:2) izbraukumā pieveica Ņižņijnovgorodas "Volga" vienību.

Cauņa maču uzsāka savas komandas pamatsastāvā, nospēlējot līdz 78.minūtei, kad rezultāts vēl bija 2:2.

Pēc pirmā puslaika "Volga", pateicoties Iļjas Maksimova un Alekseja Sapogova gūtiem vārtiem, atradās vadībā ar 2:0, taču otrajā puslaikā trīs bezatbildes vārtus guva CSKA futbolisti, izcīnot uzvaru.

Uzvarētāju komandas labā divreiz precīzi sita Alans Dzagojevs, bet vēl vienus vārtus guva nigēriešu pussargs Ahmeds Musa.

Ar 21 punktu deviņās spēlēs CSKA Krievijas čempionāta kopvērtējumā izvirzījās līderpozīcijā. Otrajā vietā ar 19 punktiem astoņos mačos šobrīd atrodas Groznijas "Terek", bet trešā ar 17 punktiem ir Mahačkalas "Anži" vienība.

Kā ziņots, CSKA komanda ļoti neveiksmīgi aizvadīja pagājušās sezonas Krievijas čempionāta trešo apli un pēdējā kārtā zaudēja kopvērtējuma otro vietu, kas līdz ar to vienībai šosezon liedza iespēju startēt UEFA Čempionu līgā.

Savukārt pagājušā mēneša izskaņā CSKA ļoti neveiksmīgi nospēlēja UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra "play-off" kārtas atbildes mačā ar Zviedrijas komandu Stokholmas AIK, zaudējot vārtus kompensācijas laikā un neiekļūstot grupu turnīrā.

Cauņa pagājušā gada vasarā noslēdza līgumu ar CSKA komandu uz pieciem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!