Foto: Reuters/Scanpix
Četru neuzvarētu spēļu sēriju Krievijas premjerlīgas mačos sestdien pārtrauca kādreizējā Latvijas labākā futbolista Aleksandra Cauņas pārstāvētā Maskavas CSKA, kas ar rezultātu 2:0 (0:0) izbraukumā pieveica citu galvaspilsētas vienību "Torpedo".

Pašreizējās Krievijas čempionvienības rindās pa vieniem vārtiem guva talantīgais zviedru uzbrucējs Karloss Strandberjs un Izraēlas futbolists Bibrass Natho.

Cauņa šim mačam bija pieteikts, tomēr palika rezervē, bet CSKA guva pirmo uzvaru kopš 21.marta

Kā zināms, iepriekšējā kārtā Cauņa laukumā izgāja 67.minūtē, piedaloties pirmajā mačā šogad. Latvijas pussargs pērnajā oktobrī piedalījās savā pirmajā mačā pēc gada pārtraukuma, atgriežoties valstsvienības rindās, kā arī UEFA Čempionu līgā, tomēr ziemas pārtraukuma laikā viņš atkal vairākkārt atsvaidzināja savainojumus, tāpēc atkal ilgstoši nevarēja spēlēt.

Krievijas premjerlīgas kopvērtējumā līderei Sanktpēterburgas "Zeņit" ir 56 punkti 24 spēlēs, kas svētdien uzņems Tulas "Arsenal" futbolistus.

Otrā ar 51 punktu ir "Krasnodar" komanda, kas arī sestdien guva uzvaru ar 1:0 (1:0) savā laukumā pieveicot Maskavas "Lokomotiv", bet CSKA ar 47 punktiem atrodama trešajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!