Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas čempione Maskavas CSKA, joprojām bez savainotā Latvijas futbola izlases pussarga Aleksandra Cauņas pieteikumā, sestdien Krievijas premjerlīgas pēdējā spēlē pirms ziemas pārtraukuma, ar 4:0 (4:0) savās mājās sagrāva Jekaterinburgas "Ural" futbolistus.

Uzvarētāji visus vārtus guva pirmajā puslaikā, kad divas reizes izcēlās Lasina Traore, bet pa reizei precīzi bija Bibrass Natho un Fjodors Čalovs.

Cauņa ārstē kārtējo savainojumu, tāpēc viņš joprojām šosezon nav spēlējis, kā arī nav bijis pieteikts nevienai cīņai.

CSKA šogad aizvadīs vēl vienu spēli, jo nākamajā trešdienā UEFA Čempionu līgā viesos tiksies ar Anglijas klubu Totenhemas "Hotspur". Šī abām komandām būs izšķirošā spēle par dalību UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.

Maskavas CSKA vietējā premjerlīgā izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas, kas tai nodrošina trešo vietu pirms pārtraukuma, jo čempionāts pēc nedēļas nogalē aizvadītajām citām 17. kārtas spēlēm atsāksies vien martā.

Citā spēlē sestdien punktus zaudēja vicečempione Sanktpēterburgas "Zeņit", kas nospēlēja 0:0 (0:0) ar "Rostov" komandu. Kopumā mačā favorītiem piederēja pārsvars, tomēr nevienu no iespējām neizdevās izmantot.

Krievijas premjerlīgas kopvērtējuma galvgalī ar 37 punktiem 16 spēlēs atrodas Maskavas "Spartak", kas pēdējā spēlē pirms pārtraukuma uzņems Kazaņas "Rubin". Divi punkti mazāk ir jau 17 spēles aizvadījušajai Sanktpēterburgas "Zeņit" komandai, trešo vietu ar 32 punktiem ieņem CSKA, bet ceturtā ar 28 punktiem 16 mačos ir Groznijas "Terek".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!